Ohjelma

Juniorirekry-tapahtuman ohjelmassa on aamupäivän verran puheenvuoroja, joiden avulla opit tuomaan osaamistasi esille ja saat sparrausta työnhakutaitoihisi. Tule linjoille!

Ohjelma julkaistaan pian

Juniorirekryn ohjelmassa on aamupäivän verran puheenvuoroja, joiden avulla opit tuomaan osaamistasi esille ja saat rohkeutta, varmuutta ja uusia taitoja työnhakuun!

Ständeillä pääset tutustumaan alan johtaviin yrityksiin ja potentiaalisiin työnantajiin lähemmin. Ota tapahtumasta kaikki irti ja muista verkostoitua myös muiden työnhakijoiden kanssa.

Turhia paineita ei kuitenkaan kannata ottaa, vaan linjoille kannattaa ehdottomasti tulla ihan vaan kuuntelemaan. Valitse itsellesi ajankohtaisimmat puheenvuorot tai katso kaikki! Ohjelma julkaistaan tällä sivulla pian.

Viime vuoden kohokohtia

Realistinen palkka(toive)

Millaista palkkaa kannattaa odottaa ja pyytää, ja mitä tulee huomioida omaa palkkatoivetta esittäessä?

Selätä huijarisyndrooma

Jäkättääkö päässäsi ääni, joka on sitä mieltä, ettet ole niin pätevä ja osaava kuin sinun pitäisi olla? Katso, miten selätät huijarisyndrooman.

Kaikki irti GitHubista

GitHub on erityisesti ohjelmoijille suunnattu lähdekoodinjakopalvelu, jossa voit esitellä omia työnäytteitä.

Erotu LinkedInissä

Opi, miten autat rekrytoijia ja headhuntereita löytämään sinut, ja miten käytät LinkedIn profiilia CV:nä työnhaussa.

Nappaa sertifiointitärpit

Mikä merkitys sertifikaateilla on työelämässä ja mistä lähteä liikkeelle? Nappaa sertifiointitärpit tulevan IT-urasi suunnitteluun.

Loista paperilla

Meidän jokaisen ura alkaa jostain. Kuinka loistaa paperilla, kun alan työkokemusta ei ole vielä karttunut paljoa? Katso tärkeimmät vinkit.

Yhteistyössä