Taustavoimat

Juniorirekry-tapahtuman taustavoimina vaikuttaa Suomen softayritysten edustaja, Software Finland ry sekä yhdistyksen Mimmit koodaa -ohjelma.

 

#MimmitKoodaa muuttaa maailmaa

Mimmit koodaa -ohjelma on onnistuneesti auttanut uusia osaajia teknologiapolun alkuun, saamaan ensimmäisen työpaikan IT-alalta sekä lisännyt alan yritysten ja alanvaihtajien kohtaamisia. #MimmitKoodaa murtaa yhdessä yritysten kanssa IT-alaan liittyviä haitallisia myyttejä ja stereotypioita ja osoittaa, että alalle voi lähteä kuka vain. Koodaaminen ja ohjelmistokehitys kuuluvat ihan kaikille, sukupuolesta riippumatta!

Alan vaikuttaja, Software Finland

Mimmit koodaa -ohjelman taustalla vaikuttaa Software Finland. Yhdistyksen tärkein tehtävä on auttaa suomalaisia ohjelmistoyrityksiä menestymään. Suomessa nimittäin tehdään huippulaadukasta ja kansainvälisesti kilpailukykyistä softaa, ja me uskomme, että sen avulla ratkaistaan maailman isotkin ongelmat. Mukana Software Finland ry:n toiminnassa on yli 600 softayritystä Suomesta.

Kiinnostaako jäsenyys tai kumppanuus?

Software Finlandin jäsenenä tai kumppanina vaikutat koko toimialan tulevaisuuteen ja pääset luomaan verostoa softa-alan tärkeimpiin yrityksiin.

Laaja kumppaniohjelma

Pääset mukaan yhteisöömme ja tarjoamaan ydinosaamistasi Suomen softayritysten hyväksi.

Jäsenpalvelut & edut

Jäsenenä autat yritystäsi menestymään kouluttautumalla maksuttomissa tapahtumissa.

Löydä kaltaistesi luo

Software Finlandin klubeissa (HR, AI, SaaS) pääset jakamaan kokemuksia & verkottumaan.

Anna äänesi kuulua

Yhdistys ajaa julkisuudessa äänekkäästi jäsenyritysten ja koko toimialan etua.

Ajankohtaista

Yhteistyössä