Työnantajille

Tarjoaako IT-alan yrityksesi harjoittelupaikkoja, kesätyöpaikkoja tai päätoimisia työpaikkoja junior-tason osaajille? Jos kyllä, tämä tapahtuma on tehty teille ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden löytää joukkoihinne uuden osaajan helposti.

1000 osallistujaa kahtena vuonna

Palautteen perusteella junioreiden osaamisen taso on aiempina vuosia täyttänyt rekrytoijien odotukset.

Ständeillä jopa 190 kävijää

Tapahtuma on loistava mahdollisuus löytää joukkoihinne uuden osaajan helposti.

Osallistujista 72 % naisia

Tapahtuman osallistujat ovat harvinaisen moninainen joukko. Mukana muun muassa Mimmit koodaa -ohjelman koodarinaiset.

Kahvihuoneissa jopa 100 kävijää

Pääset tapaamaan motivoituneita osaajia sekä tekemään yritystänne tutuksi oppilaitoksille.

Löydä uusia osaajia helposti

Ohjelmistoala kasvaa Suomessa vahvasti ja tulemme lähivuosina tarvitsemaan tuhansia uusia osaajia. Jo nyt töitä olisi 10 000 tekijälle lisää. Mutta mistä niitä löytää? Kysyttyjä ovat erityisesti senioriosaajat, joita ei varsinaisesti kasva puissa. Viime aikoina ollaankin havahduttu siihen, että yritysten kilpaillessa samoista harvoista senioritason osaajista, työmarkkinoilla paikkaansa etsii myös kasvava joukko junioritason ohjelmistokehittäjiä.

Olemme siis tilanteessa, jossa yritykset tarvitsevat osaavia tekijöitä ja juniorit kasvun paikkoja. Siksi Juniorirekry yhdistää toisiinsa työnantajat ja uudet osaajat. Juniorirekry on IT- ja ohjelmistoalan virtuaalinen rekrytointitapahtuma, joka vastaa alan huutavaan osaajapulaan: Vain oikeissa töissä junnu – eli tulevaisuuden sennu – pääsee hiomaan oman osaamisensa timanttiseksi.

Tee työnantajabrändisi tutuksi

Vuonna 2022 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma keräsi yhden aamupäivän ajaksi linjoille jopa 1000 uutta osaajaa ja vuonna 2023 saman verran. Palautteen perusteella junioreiden osaamisen taso täytti rekrytoijien odotukset ja tapahtuma toimii hyvin esimerkiksi työnantajabrändin tukena.

Tapahtuman juniorit ovat alalla harvinaisen moninainen ja osaava joukko, sillä mukana ovat muun muassa Software Finland ry:n Mimmit koodaa -ohjelman koodarinaiset. Alanvaihtajat, jotka tuovat yrityksiin junioritason ohjelmistokehitysosaamisensa lisäksi vankkaa työelämäosaamista ja asiantuntijuutta eri aloilta.

Yrityksellesi Juniorirekry-tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden löytää joukkoihinne uuden osaajan helposti. Pääset tapaamaan motivoituneita junioritason tekijöitä sekä tekemään yritystänne tutuksi myös alan oppilaitoksille.

Mitä yrityspaketti sisältää

Yritysten osallistumismaksu on 1500 euroa Software Finlandin jäsenille ja ilman yhdistyksen jäsenyyttä 2200 euroa. Osallistumismaksulla saat:

  •  Virtuaaliständin, jossa pääsette esittelemään yritystänne motivoituneille työnhakijoille
  • Matchmaking-työkalun hakijoiden seulomiseen
  • Halutessanne 1:1-tapaamiset hakijoiden kanssa
  • Halutessanne virtuaalisen kahvihuoneen esimerkiksi Q&A:ta varten
  • Mahdollisuuden löytää uusia potentiaalisia työntekijöitä talent pooliinne poikkeuksellisen moninaisesta juniorijoukosta
  • Näkyvyyttä brändillenne tulevaisuuden osaajissa sekä Software Finland ry:n ja Mimmit koodaa -ohjelman kanavissa

Ilmoittautuminen Juniorirekry-tapahtumaan on nyt käynnissä. Yrityspaikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten varmista omasi pian! Jos kiinnostuit Juniorirekrystä, kaipaat lisätietoja tai haluat varata paikkasi tapahtumasta, jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaasi pian.

Voit myös olla matalalla kynnyksellä suoraan yhteydessä tapahtuman yritysmyynnistä vastaavaan:

Software Finland ry
Abe Al-Sadani
abe@softwarefinland.fi
+358 45 8868 668

Kyllä, olen kiinnostunut tapahtumasta!

Uutiskirje

Junnurekrystä sanottua

Yhteistyössä